Er zijn 2 opties voor het versturen van de kaartjes:

De kaartjes naar u thuis laten versturen
De kaartjes worden allemaal in één pakket aangetekend naar u verzonden. U kunt dan de kaartjes zelf versturen. U ontvangt dan vooraf de enveloppen, zodat u deze al van te voren kunt adresseren en frankeren.


De kaartjes laten verzenden door ons
Als u geen zin heeft om alle enveloppen zelf te schrijven en postzegels te plakken, kunt u de geboortekaartjes tegen een kleine vergoeding rechtstreeks laten verzenden door ons. De adressering wordt op een etiket geprint met een bij het kaartje passende afbeelding en de enveloppen worden gefrankeerd met (een) geboortezegel(s). De kaartjes die wil behouden voor u zelf of die u niet met de post wil laten bezorgen, worden in één pakket bij u thuis bezorgd.

U dient dan een digitale adressenlijst aan te leveren in Excel.

Als u al een digitaal adresboek heeft, kunt u dit gewoon via mail naar ons toesturen. Belangrijk hierbij is wel, dat de opbouw van uw adresboek overeenkomt met de structuur van ons digitale adressenbestand. U kunt hier een blanco spreadsheet downloaden dat u kunt gebruiken om uw adresboek te rangschikken naar het juiste formaat. Niet alle kolommen hoeven ingevuld te worden, belangrijk is wel dat u de namen van de kolommen niet wijzigt, omdat daarmee de koppeling in de database wordt gelegd. Voor vragen over het opmaken van uw adresboek kunt u altijd contact opnemen